fbpx

BUILDING HIGH PERFORMANCE STAFF 

BY USING SOP MARKETING

 
Build High Performance Staff by using SOP Marketing 1

CARA MUDAH MELATIH STAFF MARKETING. PANTAU STAFF BUILD HIGH PERFORMANCE STAFF . ADA SOP, ADA GUIDELINES STAFF BOLEH BUAT KERJA LEBIH CEKAP DAN JIMATKAN MASA. 


Staff marketing yang bagus adalah aset syarikat, tapi staff marketing juga jatuhkan syarikat. Ini lah cara yang anda boleh guna untuk memastikan staff memberi manfaat kepada syarikat.

 Amaran ! Baca sampai habis kerana anda akan mendapat 3 bonus bernilai RM1,431

 

Days
Hours
Minutes
Seconds

Tools Rahsia ini Yang Bernilai RM999

 Build High Performance Staff by using SOP Marketing. Memainkan Peranan PENTING Dalam Bisnes Boleh Pantau Team Marketing Depan Mata dan Jarak Jauh.


 
(Baca sampai habis untuk tahu bagaimana bonus istimewa ini memberi faedah kepada anda. Terutama bila team lemau)

 

Puan Far (Farida Rahman) selalu berkongsi daripada pengalaman 25 tahun bekerja, dan 15 tahun khusus dalam Pengurusan Sumber Insan : Bagaimana kita ingin tahu staff melakukan tugas yang telah Boss tetapkan? 
Takkan hari-hari anda perlu ajar benda yang sama kepada staff? Bila staff tak buat kerja bagaimana nak kawal setiap kelewatan kerja staff? Membazir leads ajer.
Sebab itu majikan selalu nak marah-marah, memendam rasa, sebab ada majikan yang terlepas pandang.
Jadi apakah cara yang betul untuk kawal dan pantau staff marketing?
 

 

Mudah sahaja, ikut panduan yang ada dalam Tools Rahsia Syarikat Anda.

1. SOP1

Hanya anda yang tahu cara closed leads. Sekarang segalanya dari "kepala" anda di turunkan kepada SOP. Sebab itu SOP ini menjadi Tools Rahsia Syarikat Anda. Saya guide anda untuk transfer kan ia kepada dokumentasi.

2. Guidelines

Panduan langkah-langkah terperinci membantu melaksanakan tugas dengan lebih jelas terhadap keberkesanan task yang di beri oleh Majikan.

3. Work Instructions

Menjurus kepada tata cara kerja yang sepatutnya di lakukan oleh Staff Marketing dengan lebih efisien. Mengikut arahan tertera di dalam SOP Marketing yang anda telah tetapkan.

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 2

SELEPAS ANDA MENGGUNAKAN TOOLS RAHSIA INI, ANDA AKAN DAPAT

 
 1. Menilai staff marketing yang lemau kerana kandungan tools rahsia ini terbaik. Saya quide anda sendiri di Workshop Build High Performance Staff agar anda tidak terlepas pandang untuk kesan staff marketing yang tidak produktif. Gunakan tools rahsia ini agar HOD atau Leader anda dapat melatih staff tanpa buang masa.  

 2. Tools rahsia ini mengandungi peraturan dan panduan mengurus tatacara kerja. Staff hanya perlu mengikut step-by-step agar kualiti kerja sama dengan apa yang anda buat ketika mula-mula berniaga. Tools rahsia ini membantu anda menilai staff dengan adil terutama yang gagal capai target individu yang telah ditetapkan oleh syarikat. 

 3. Staff marketing yang berkualiti mempunyai attitude yang positif perlu ada dokumen rujukan untuk melatih staff lain dengan betul. Anda tidak membazirkan wang ringgit lagi kerana melalui tools rahsia ini HOD dan Supervisor marketing mampu menrealisasikan roadmap syarikat anda.

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 3

KENAPA ANDA PERLU ADA ‘TOOLS’ SOP MARKETING SEKARANG !

 
 1.  Benar anda sudah hantar staff pergi kursus. Apa lagi yang kurang sampai tidak dapat melaksanakan tugas yang anda beri. Tools ini menyelesaikan kekusutan terutama ketika penilaian performance yang tidak memuaskan dapat di ungkai. 
 2. Bila staff tidak melaksanakan peranannya dengan baik, ia menggangu keseluruhan proses, akhirnya memberi impak pada produktiviti syarikat. Tools ini mampu mengesan di mana silap nya kegagalan proses sehingga menyebabkan staff tidak produktif.
 3. Bila staff marketing tidak memenuhi 3 SKA yang majikan tetapkan, dokumen rahsia ini boleh membantu staff untuk memahami tugas mereka dengan lebih jelas dan berjaya mendapat sasaran bisnes mengikut roadmap yang telah di rancang.

   

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 4

 

“SAYA LIHAT RATA-RATA MAJIKAN PENING NAK HADAP MASALAH PEKERJA SEBAB ITU SAYA DESIGN TOOLS INI UNTUK MUDAHKAN MAJIKAN CAPAI GOALS MEMANTAU PEKERJA MARKETING

~ Far Rahman

 

Days
Hours
Minutes
Seconds

SEKIRANYA TEAM ANDA MENGHADAPI MASALAH SEPERTI DI BAWAH, TOOLS RAHSIA INI LAH YANG ANDA PERLU ADA :-

 
 1. Staff kurang efisien dan di kategorikan lembab.

 2. HOD dan staff pening-pening lalat semasa bekerja.

 3.  Asyik main handphone untuk urusan peribadi.

 4. Gagal capai target.

 5. Masalah staff kerap silih berganti. 

 6. Gagal mematuhi peraturan dan proses yang telah di sediakan.

 7. Pencapaian staff tidak consistent dan menyalahkan rakan sekerja.

 8. Staff kerap melakukan kesalahan yang sama. 

 9. Sikap tunjuk pandai sebab tidak mematuhi buku rahsia.

 

Semua isu ini dapat di cegah dengan adaptasi tools ini. Inilah tools rahsia yang anda perlukan. Mudah, efektif dan detail.

Dokumen rahsia, SOP MARKETING ini bukan untuk semua orang.

SIAPA YANG PERLU DAPATKAN TOOLS INI?

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 5

1. SME

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 6

2. CEO, FOUNDER

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 7

3. CMO, HOD MARKETING

Modul ini hasil dari pengalaman 25 tahun bekerja, dan 15 tahun sebagai Pengamal HR. Bertugas di tiga (3) buah syarikat korporat dan bertanggungjawab mengurus seramai 3,000 orang pekerja.

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 8

Ada 3 Free Bonus yang Puan Far nak beri?

Hanya yang buat pendaftaran sahaja yang dapat 3 free bonus ini.

 
Build High Performance Staff By Using SOP Marketing

Free Workshop Build High Performance Staff by using SOP Marketing

RM792.00
Setelah tamat bengkel ini anda dapat menguasai bagaimana untuk amend SOP Marketing anda mengikut innovasi sendiri.

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 9

Free Zakat Gamification

Bernilai RM350.00

Board Game menyemai kesedaran, penghayatan mengenai zakat #khusyukzakat iaitu psikologi rasa cinta sehebat Imam Bukhari, Imam Muslim, Saidatina Aisyah dan Habsah kepada MAHA PENCIPTA.

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 10

Template Staff Induction

Template ini sangat membantu HR dan HOD bagaimana untuk konduk sesi hari pertama staff melapur diri bekerja di syarikat anda.

Bernilai RM289.00

Days
Hours
Minutes
Seconds

(TAWARAN SAH BERMULA 23/3/2020 HINGGA 8/4/2020) EARLY BIRD

Hanya boleh claim FREE Building High Performance Staff by using SOP Marketing apabila beli di website sahaja. 

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 11
Puan Farida Rahman dikenali dengan panggilan Puan Far, berpengalaman bekerja 25 tahun, manakala 15 tahun di dalam Pembangunan Sumber Insan.   https://www.dwikualiti.my/farrahman
Bekas Pengamal HR jawatan terakhir  Senior Management HR bertugas di Syarikat Multinational berstatus ‘Fortune Global 500’ incorporated di Taiwan.
Ketika usia awal 30an, pernah bekerja di sebuah Syarikat Korporate ber ibupejabat di Michigan, Amerika sebelum berkhidmat di Institusi Kewangan di Malaysia. 
Puan Far bekas graduan Universiti Malaya dalam bidang Pengurusan Sumber Manusia dan sekarang menguruskan syarikat  www.dwikualti.my sebagai MD, HR Specialist (HR Consultant) sejak tahun 2015.

Certified HRDF Trainer dan, Certified Vocational Traning Officer oleh JPK. Kementerian Sumber Manusia.

Master Trainer untuk GLC program bersama PKNS, FELCRA, MAWIPKL, MAWIP LABUAN dan KEMENTERIAN LUAR BANDAR & WILAYAH (KKLW) dan beberapa syarikat swasta.

Membantu lebih 500 individu dan 69 buah syarikat dalam Pengurusan Tenaga Manusia.

  Build High Performance Staff by using SOP Marketing 12 Far Rahman-Human Resource Consultant 

BERAPA HARGA TOOLS RAHSIA INI, BUILD HIGH PERFORMANCE STAFF YANG BERNILAI RM999 (TERMASUK 3 FREE BONUS BERNILAI RM1,431)?

Saya 

Build High Performance Staff by using SOP Marketing 13
Build High Performance Staff by using SOP Marketing 14

BUILD HIGH PERFORMANCE STAFF BY USING SOP MARKETING INI BERNILAI RM999 (TERMASUK 3 BONUS ISTIMEWA YANG BERNILAI RM1,431)

 
 

EARLY BIRD RM468
PROMO RM549
LAST CALL RM666
NORMAL PRICE RM999

Harga akan naik ke asal,  maaf saya tidak dapat memberi harga asal.

Kesungguhan anda terus membaca ke tahap ini menunjukkan anda seorang yang serius untuk dapatkan Tools Build High Performance Staff by using SOP Marketing.

Tawaran ini hanya di buka pada tarikh tertentu, pastikan anda rebut peluang ini.

Bila tarikh jualan di tutup, saya tidak dapat penuhi permintaan rayuan anda.

TUTUP TETAP TUTUP.
 

 

BONUS ISTIMEWA ANDA AKAN DI SERAHKAN PADA HARI KEJADIAN: 18HB APRIL 2020, WORKSHOP BUILD HIGH PERFORMANCE STAFF BY USING SOP MARKETING. TEAM SAYA AKAN HUBUNGI ANDA UNTUK WAKTU DAN LOKASI WORKSHOP.

Disclaimer:

Segala panduan yang di gariskan di dalam tools SOP Marketing ini mungkin tidak sesuai untuk setiap individu dan tiada jaminan dikeluarkan untuk mengeluarkan sesuatu keputusan. Segala nasihat, idea dan cadangan adalah ditulis sebagai panduan asas dan nasihat professional mungkin diperlukan.

Tiada jaminan dibuat berkenaan ketepatan atau kesempurnaan maklumat yang terkandung di dalamnya, bagi kedua-duanya pengeluar dan dan pencipta secara khusus tidak bertanggungjawab terhadap apa jua liabiliti, kerugian atau risiko, peribadi mahupun sebaliknya, yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung, daripada penggunaan dan aplikasi daripada kandungan tools SOP Marketing ini.

Scroll to Top